top of page

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме семеен бизнес за почистващи услуги базиран и опериращ в централните райони на София.
 

pexels-orlin-ratchev-18345751.jpg

След успешно управление на Airbnb обекти в района на Женския пазар разбрахме, че имаме ресурса да организираме почистване като услуга. Целта ни е да сме местен бизнес фокусиран върху нуждите на живущите и бизнесите в центъра на София. Нашите услуги могат изцяло да отменят Вашите ангажименти по почистване, с което да спестите време, фокусирайки се върху важните Ви задачи. 
Мисията ни е да сме довереният партньор, който може да срещнете на улицата и да нямате притеснение да допуснете в имота, дома или офиса си. 
Залагаме на технологични решения, процеси, подбор и сериозна подготовка на служителите, за да предоставим качествено почистване, навременна реакция и грижа към детайлите. 

С нас получавате не само чистота и високи хигиенни стандарти, но и сигурност, коректност, комуникация изградена на доверие и грижа. 
Стараем се да сме проактивни, предлагайки решения, с които да Ви спестим време. Наясно сме, че работата ни е чувствителна и осъзнаваме отговорността, която носим. Затова държим на личния контакт, предварителните разговори, огледи и изчерпателните изисквания, които имате. За нас е важно крайният резултат да съвпада с Вашите очаквания!

Основно в нашата работа е да получим Вашето доверие, както и разчитаме на обективна и навременна обратна връзка. 

В наше лице имате коректен партьор, който е винаги на едно обаждане разстояние.

Вашият местен чистач! 

shutterstock_686340844_edited.jpg
bottom of page