top of page
giorgio-trovato-5TXz228u4eo-unsplash.jpg

RAINBOW ПОЧИСТВАНЕ

Добре дошли в света на безупречното почистване със системата Rainbow!

Предоставяме професионален технологичен подход към поддръжката на Вашия дом със системата Rainbow, който съчетава силата на технологията с безупречни чистота и стандарт за качество.
Вашият дом ще засияе в нова светлина, а Вие ще се насладите на комфорт и хигиена на най-високо ниво.

Предлагаме две услуги, с които мебелите Ви да получат нов живот:

 

Тупане с Rainbow

При тупането с Rainbow не получавате повърхностно почистване, а дълбокотъканно тупане до над 30 см дълбочина, което означава премахване на всякакви замърсявания, алергени и акари. Вашите диван, табуретка, матрак, килим или мокет ще бъдат почистени в дълбочина, без прах, трохи, акари и всякакви замърсители, които вдишвате. А при домове с домашни любимци успява да премахне космите от всякакви мебели.
 

Пране с Rainbow

След дълбоканното тупане предлагаме пране с Rainbow за перфектен резултат. Независимо дали става въпрос за дивани, столове, табуретки, килими или мокети, прането с Rainbow гарантира премахване на всякакви замърсявания и осигурява безупречно почистване. Това не само връща свежестта и чистотата във Вашия дом, но също така подобрява качеството на въздуха и осигурява по-здравословна среда за Вас и Вашето семейство.
Rainbow почистването е изключително ефективно за отстраняване също и на алергени, особено ако имате малки деца с алергии. 

 

Системата Rainbow предоставя иновативни и ефективни решения за дълбокотъканно почистване, които осигуряват перфектната чистота и вид за Вашите мебели, матраци и килими. 

С Rainbow Вашият дом ще се преобрази. Дълбокотъканното тупането  и последващо пране не само премахват замърсяванията, но и връщат красивите цветове и текстури на меката мебел. Вашият диван, столове и килими ще изглеждат като нови, придавайки нов живот на целия интериор.
Препоръчваме съчетаване на двете услуги за максимален резултат. 

Доверете ни се и се насладете на свежестта и комфорта, които можем да Ви донесем след Rainbow почистване. 

bottom of page