top of page

Почистващите услуги Бони Клийн

cleanliness-2799464.jpg

Бони Клийн е доставчик на професионални почистващи услуги в центъра на София.

Ние сме надежден партньор в поддържането на чистота и ред във всеки апект на Вашия живот. Нашите обучени специалисти работят по широк спектър от услуги по почистване, съобразени с най-високите стандарти за хигиена и чистота.

Cleaning the Counter

Почистване на Airbnb / Booking Имоти
Почистването на имоти за нощувки е основна услуга в портфолиото ни. Богатият ни опит като домакини в такива обекти ни дава увереност, че можем да покрием изискванията и най-изискващите гости. Услугата ни е изцяло концентрирана върху улесняване на домакините в работата на терен. Ние ще се погрижим за почистването, прането и зареждането на консумативи, докато Вие развивате бизнеса си. 


Почистване на Офиси
Вашето работно място е основополагащо за работния процес. Подреденият, свеж и чист офис спомага ефективността, желанието за работа и настроението на служителите Ви. В наши ръце е цялостното обслужване на пространството - подреждане, почистване, измиване на прозорци и огледала, пране на мека мебел, зареждане на консумативи и всичко друго, от което имате нужда. 

Rainbow Почистване
Използвайки иновативната система Rainbow, ние осигуряваме дълбоко и трайно почистване на всяка мека мебел, матраци, килими, мокети. При този вид почистване освен безупречни мебели получавате и пречистване на въздуха. Rainbow оставя въздуха свеж и възстановява тъпаните. Това е решението за чистота в дълбочина и поддръжка на мебелите. 

Почистване на Входове 
Запазването на общите части зависи основно от поддръжката и почистването. Добрият вид на една сграда се вижда още при първото влизане - добре почистен под, измити прозорци, забърсани первази, почистен асансьор. Всяка сграда заслужава да бъде представена в най-добрия ѝ вид не само заради уюта и удобството на живущите. А и защото е инвестиция и нейната поддръжка е пряко свързана с цената на имотите в нея. С нашата услуга за почистване на входове ви гарантираме приветливи, чисти и уютни общи части. 

 

Почистване на Домове

Вашият дом е Вашата крепост и ние го знаем. Знаем, че е огромна отговорност и доверие да ни допуснете вътре. Затова сме безкомпромисни към качеството, което предоставяме. Ние се грижим за него с любов и внимание, осигурявайки чистота и уют, които да се усещат още с влизането. Държим на индивидуалния подход и се съобразяваме стриктно с всички Ваши изисквания, така че да получите желания резултат. 

Защо да изберете нас?

  • Обучен персонал: Нашите специалисти са прецизно обучени спрямо отделните услуги, повърхности, материи, така че да отговарят на най-високите стандарти в сферата на почистването.

  • Доверие и Грижа: Задачата ни е да получим Вашето доверие дългосрочно, затова работим всеки ден с мисъл и старание. Ние обръщаме внимание на всеки детайл, като се грижим за Вашето пространство със същото старание, както бихме се грижили за собствения си дом.

  • Коректност и Професионализъм: Разбираме идеално колко е ценно времето и средствата, които инвестирате. Готови сме да ги оправдаем с професионално отношение, коректност, прозрачност и безупречен резултат. Посветени сме на предоставянето на високо качество на достъпна цена в уговорения срок. 

bottom of page