top of page
aislinn-spaman-5m3v4GBB82o-unsplash.jpg

ПОЧИСТВАНЕ ЗА AIRBNB И BOOKING ОБЕКТИ

Осигуряваме почистване, пране и консумативи за Вашия имот

Последните години сме свидетели на нарастващ брой туристи, които предпочитат наемане на апартаменти чрез платформи като Airbnb и Booking.  През платформите се дава възможност на хиляди туристи да отсетнат в имоти, които имат всичко необходимо за един приятен престой. 
Нашата услуга за почистване на обекти в Airbnb и Booking предоставя на всеки домакин персонализирана и висококачествена грижа за техния имот.
С основен фокус върху качественото обслужване и безупречна чистота, ние сме на Ваше разположение, за да осигурим незабравимо преживяване на гостите Ви 365 дни в годината. 

Нашият екип от опитни професионалисти разбира колко важно е първото впечатление и внимание към детайлите. Ние не само извършваме общо почистване, но и се грижим за всеки аспект от поддръжката на Вашия имот.

Пране на спално бельо и хавлии
Освен подробното почистване и подреждане на Вашия имот предлагаме пране на спално бельо и кърпи.  По време на всяко почистване  прането се преглежда за петна и при наличието им се поставя препарат за по-лесно изпиране. При стриктен процес по сортиране, пране, сушене и сгъване се елиминира всякакъв риск от загуба или разбъркване на комплектите на различните обекти. Прането се извършва само с висококачествени препарати, които запазват тъканите. 

 

Зареждане на консумативи

Основна цел в работата ни е да Ви освободим от ангажимента на терен. Именно за това осигуряваме и зареждане на висококачествени консумативи, за да се гарантира, че Вашите гости имат всичко необходимо за един незабравим престой. Консумативите са предварително съгласувани и персонализирани спрямо Вашите изисквания. При гостуване на специален гост може да подсигурим и по-специални условия по Ваше желание. 

Спазването на всички хигиенни изисквания е от съществено значение при предлагането на вашия имот в Airbnb и Booking. Нашият персонал е добре запознат с изискванията на гостите в платформите и се грижи да ги спазва стриктно посредством ясно изграден процес и персонализирана инструкция за всеки обект.
Ние разбираме, че удовлетворението на Вашите гости е от съществено значение за представянето на обекта Ви. Затова се стремим да гарантираме, че всеки Ваш гост ще остави максимална оценка при оценяването на чистотата.  

 

Защо да изберете нас?

 • Ясен процес при извършването на всяка услуга;

 • Безупречно почистване и подреждане по списък;

 • Фиксирана цена за всяко почистване и пране;

 • Контрол на качеството, чрез изненадващи посещения на място след почистване;

 • Цялостна грижа за прането на спално бельо и хавлии;

 • Грижим се за зареждането на консумативи;

 • Осигуряваме пране на мека мебел, килими и матраци.

 • Винаги Ви държим в течение за състоянието на обекта;

 • Бърза и навременна реакция при запитване;

 • Коректно отношение и доверен партньор в развитието Ви като хостове;

 • Предложения и насоки как да подобрите представянето на имота Ви;

 • Електронна система за резервиране на почистване;

 • Месечен отчет за извършената от нас работа. 
   

Независимо дали става въпрос за редовно седмично почистване или подготовка за специален гост, ние сме тук, за да Ви помогнем.

Без притеснение може да ни се доверете да се погрижим за почистването и поддръжката на Вашия имот, за да можете управлявате и развивате успешно дейността си. 

bottom of page